Vanaf Dusseldorf

Op vakantie vanaf Düsseldorf

Veel Nederlanders die in het oosten van het land wonen kiezen voor een vlucht vanaf ‘Duits grondgebied’. De reden hiervoor zijn de aantrekkelijke ticketprijzen die gelden bij onze oosterburen. Het geen dat de reiziger vaak tot het laatst uitstelt is de vraag: “Hoe komen we eigenlijk bij Düsseldorf Airport terecht?”. In dit artikel leggen we je haarfijn uit hoe je goedkoop bij het vliegveld terecht komt. We geven je info over het openbaar vervoer èn wat een taxi kost of het parkeren van je auto. We beginnen met het toelichten van het parkeren van je auto bij vliegveld Düsseldorf!

De do’s en don’ts van Parkeren bij vliegveld Düsseldorf

Wie slim is oriënteert zich vooraf wanneer hij of zij van plan is om af te reizen naar Düsseldorf Airport. Zeker op het gebied van parkeren Düsseldorf Airport heb je in 10 minuten tijd zo een paar tientjes verdient! Parkeren op het vliegveld zelf is enorm duur terwijl er veel parkings aanwezig zijn rondom het vliegveld van Düsseldorf. De meeste parkeergelegenheden zijn gelegen aan de Kieshecker weg en dit is dezelfde straat als waar het vliegveld aan gelegen is. Het vergelijken van deze tarieven hebben we gedaan via de website: Vliegenenparkeren.nl. Je kunt direct een kijkje nemen binnen het aanbod van Düsseldorf Airport parkeren door op de link te klikken.

Aantal dagen Parkeren rondom het vliegveld Parkeren op P23
(op het vliegveld)
P4
(op het vliegveld)
5 €33 €59 €69
8 €39 €59 €69
11 €54 €74 €88
14 €63 €78 €88

Reizen met de trein

Met de trein naar Schiphol is erg gemakkelijk, helaas ligt dit bij vliegveld Düsseldorf net wat anders. Het is te doen vanaf sommige punten echter, kan het zijn dat je dan 3 tot 5 keer moet overstappen. Ook de kosten liegen er niet om, een retourtje vanuit bijvoorbeeld Amsterdam kan oplopen tot €120. In het gunstigste geval ben je €60 kwijt. Bereken zelf gemakkelijk de kosten van een treinkaartje via nsinternational.nl

Met de taxi naar het vliegveld

Een taxi naar Düsseldorf Airport is erg duur maar dit kunt u voorkomen door met een grotere groep te reizen. Mocht u toch met een klein gezelschap op vakantie gaan dan kan Tinker erg gemakkelijk zijn. Hierbij stapt u in bij een taxi die al onderweg is naar het vliegveld. Dit kan enorm schelen in de kosten!