Schiphol parkeren

Parkeren bij Schiphol hoeft niet duur te zijn

Veel mensen denken dat parkeren bij Schiphol duurt moet zijn, dat hoeft niet. Parkeren op het parkeerterrein op Schiphol zelf is enorm duur, maar iets verder dan Schiphol betaal je slechts enkele euro’s per dag. Zo kun je namelijk enkele kilometers verderop bij parkeeraanbieders een stuk voordeliger uit zijn. Er zitten namelijk grote verschillen tussen het goedkoop parkeren Schiphol.

Parkeeraanbieders

Er zijn tegenwoordig veel parkeeraanbieders rondom Schiphol, omdat het voor veel mensen onmogelijk is om te parkeren in Schiphol voor tientallen euro’s per dag. Er bestaan daarom inmiddels al tientallen bedrijven die parkeerplekken aanbieden vanaf enkele euro’s per dag. Je zit dan wel 5 á 10 kilometer van Schiphol af, maar wordt vaak gewoon naar Schiphol zelf gebracht met een taxi of shuttle. Wat ook nog eens gratis is, het is dus helemaal geen nadeel. Wel zijn er grote verschillende tussen de parkeeraanbieders per dag, de ene biedt goedkope plekken aan voor een dag maar weer duurdere plekken als je er langer blijft staan, het is dus verstandig om goed prijzen te vergelijken van parkeeraanbieders.

Kort parkeren of lang parkeren

Kort parkeren doe je vaak als je slechts even een dagje weggaat naar het buitenland, bijvoorbeeld voor zaken. Dan wil je de auto niet te ver hebben, ga je lang parkeren dan wil je natuurlijk meer zekerheid dat je auto veilig en bij een betrouwbare plek staat. Het is dus even goed overwegen waar je de auto wilt hebben staan, de ene parkeeraanbieder biedt meer service en veiligheid dan de andere en dit is dan ook te merken aan de prijsverschillen. Bekijk en vergelijk daarom altijd de verschillende opties en zet op een rijtje wat de goedkoopste zijn, maar ook welke een goede service aanbieden als je hier behoefte aan hebt. Je wilt natuurlijk niet dat je auto onveilig staat als je bijvoorbeeld twee weken op vakantie gaat.